17 Şubat 2013 Pazar

Tyrant Goatgaldrakona-Horns in the Dark (2013)



Tyrant Goatgaldrakona Macar metal müziğinin yeni isimlerinden.Şubat ayının ilk günlerinde yayımladıkları Horns in the dark adlı ilk albümleriyle oldukça şeytani bir death metal icra etmişler.



İki kişilik grup yeraltı işlerine bakanlara hiç yabancı değil. Mörbid Carnage adlı şeytani Thrash grup dan Blasphemy ve Disguster;Tyrant Goatgaldrakona 'da boy göstermekte.Horn in the dark albümlerinde death metalin namına yakışır bir iş çıkarmış olan ikili yarım saatlik bir kayıtda imza atmışlar.Albüm kapaklarını ise Mark Riddick tasarlamış.

Gayet net bir albüm kapağı.




Uzun soluklu ve tempolu parçaların yer aldığı albümde toplam 7 parça yer almakta.


The Mountains of Irkalla (From Life to Death)
The Thief of Lies
The Church of the Fire
Dawn of Decay
Horns in the Dark
King of the Desert (Malkum In Rex)
Arcanum-Secretum

Albümün genel yapısı Incantation'u andırıyor.Ancak kesinlikle tempo ve gitar riffleri olarak çok daha farklı.Karanlık bir yapıya sahip olan grup,gitar riflerinde daha çok black metal tonları ön plana çıkıyor.Bazı parçalar da giren Possessed soloları ise muhteşem.Davul/vokal olan Hellfire Commander of Eternal War and Pain(Disguster),çok gaddar vokallere imza atmış.

Brutal ve Şeytani.

Dawn of Decay parçası özellikle albümde ki en sağlam parça.İnişli çıkışlı bir yapıda seyrediyor.Albüme adına veren Horns in the Dark ve Arcanum Secretum 'da dinlenilmeye değer.Bütüne baktığımız şu yıl içinde dinlediğim en sağlam old-skoll death metal işini ortaya koymuş olan Tyrant Goatgaldrakona şeytani işleri sevenlerin elinin altında olması gereken bir grup.

Lord magius/Haribo extreme culture aittir.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails