5 Şubat 2011 Cumartesi

Deicide - To Hell With God - 2011



İstanbul da kar kış kıyamet çekilecek gibi değil, o egsozlar akp nin varosşlar dahil hem semtte de dağıttığı ucuz kalitesiz kömürden dolayı oluşmuş is içinde yürürken bu DEICIDE albümü adama ilaç gibi gelir, can verir gaz verir..

Hafiften götümüz de kalktı, hiç hesapta yokken, duyumlara da kulak asmamışken beton Glen i de görmüş olmanın verdiği dayanılmaz kazıma hafifliği ile bu senenin ilk balyoz albümüne dair karalamalara geçiyoruz.

Bir kez en başta yazmak lazım, sabit DEICIDE içeriği mevcut, gene kutsal herşeye tam da racon ConCon usülü saydırmalar, hakaretler uçuşuyor içerikte.
Kapak ise gene DEICIDE türüne uygun bir nevi cehennemden bir kesit.

Bu albümde olası muhtemel tayfa:

Glen Benton - Vokal, Bass
Steve Asheim - Davul
Jack Owen - Gitar
Ralph Santolla - Gitar




Century Media Records etiketi ile raflara yakında düşecek albümdeki şarkılar:

1.To Hell with God
2.Save Your
3.Witness of Death
4.Conviction
5.Empowered by Blasphemy
6.Angels in Hell
7.Hang in Agony Until You're Dead
8.Servant of the Enemy
9.Into the Darkness You Go
10.How Can You Call Yourself a God

Alt yapıda kimi hareketlenmeler söz konusu, senelerin verdiği özgüven ve fanların hoşgörüsüne de dayanılarak oldukça teknik, karraşık, deyme neoclassical zımbırtıya gider yapacak gitar ve davullar söz konusu.Buna bir de çirkefler kontu Glen dayının küfür kafir beddua lanet okuma isyan etmelerle bezeli upuzun vokal partlarını hesaba katarsanız ortaya ancak şu an dinlediğimiz şey çıkardı.

Tehditkar Benton vokalleri daha albümün hemen başında yer alan To Hell with God parçasında bile kirli yüzünü gösteriyor.
Resmen abd de yaşayan kökten dincileri provoke etmeye tahsis edilmiş içinde ağar kazımaları barındıran Asheim dayıya bir kez daha saygılarımızı sunduğumuz bir şarkı var elimizde.

Save Your adlı parça son dönem DEICIDE parçalarına birer kuple benzemekle beraber özellikle akılda kalıcılığı ile ilgi çeken bir diğer şarkı.
Giriş kısmı çok şık olmuş, iyi ve kıvamında tonlanmış davulları dudak ısırtıyor, kimi yerlerde baş gösteren çift vokaller ise işe ancak kin ve kan katmaya yaramış.

Albümdeki en orijinal şarkılardan birisi de Conviction adlı çalışma.
Nedense bu şarkıdaki beton Glen performansını çok tuttum, adam ilerlemiş yaşına ve şu ortamların orospusu olmasına rağmen ne yaratıcılığından ne de hırsından zerre kaybetmemiş gözüküyor.


'90 lar dönemi DEICIDE şarkıları gibi başlayan ancak bir yerden sonra kopan ve kelle kopartan albümün kanlı pırlantası hiç şüphesiz Hang In Agony Until You're Dead adlı şarkı.
Grup elemanları bu şarkıya klip çeker ve de Homage... deki gibi bir prodüksüyona imza atar ise yüxxekseks programında bile klibi izleye biliriz gibi geliyor. Death metal fanı olmak böyle klas & fevri şarkılar ile tadı çıkartılabilecek bir şey elbette.

Bu işlerin temelindeki çimentoda biz de varız, dercesine Into the Darkness You Go adlı parçayı kamçı kıvamında yeni nesil deathcore gruplarının suratında şaklatmak onuru hiç şüphesiz DEICIDE a yakışırdı.
Cümle alemi hizaya çekecek kadar saldırgan ve hırçın ama bir o kadar da karanlık bu tip şarkılarda hiç şüphesiz senelerce Cannibal Corpse da pena sallamış Jack Owen ın da payı var

Grubun MySpace adresi:
http://www.myspace.com/theofficialdeicidemyspacepage




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails