29 Ocak 2011 Cumartesi

Fetid Zombie-Vomiting in the Baptismal Pool (2010)




Tek kişilik proje işlerini her zaman taktir ettiğimi daha önce dile getirmiştim.Fetid Zombie'de Virjinya ortamlarından Mark Riddick dayının tek kişilik kazıma ayinidir.

Kendisini T-shirt tasarımları ve çizimlerinden tanıdığım Mark Riddick bundan önce yer aldığı bir çok grubu ayrı tutarsak Fetid Zombie ile benden onayı aldı.


Disco de la Muerta/Metal hit etiketi ile piyasaya sürdüğü 2.Albümü olan Vomiting in the Baptismal Pool,projenin tuttuğunun işareti.

İlk albümünden farklı olarak davulcu bir kankası Brain Forman'ı çağıran Riddick diğer tüm enstrümanları kendi üstlenmiş.


Yaklaşık 31 dakika süre gelen albümde 10 parça yer almakta.

1.Bible Camp Massacre
2.Erotic Autopsy
3.Fetal Delicacy
4.Graced by Gore
5.Tapeworm Diet
6.The Saccharine Taste of Christian Flesh
7.Throne of Bone, Fortress of Flesh
8.Underground
9.Vomiting in the Baptismal Pool
10.Wrath of the Heretic


Albüm kapağının çizimini de üstlenen Mark Riddick,albümünde bir de konuk isimlere yer vermiş.Kam Lee(Massacre,Death),Don Crostley(Nunslaugther),Mike Majewski(Devorument) ve Steve Miller (Loculus).Birbirinden farklı 4 ismi,işin aslı deneysel bir proje de bir araya getirmiş.

Death Metal'ın üstüne Grindcore,black ve thrash öğeleri ekleyen Fetred zombie oldukça agresif ve saldırgan bir proje olmuş.Hep en gaddar'a oynamışlar.Şarkı sözlerinde ise zombi,satanik,seksüel istismar ve gore yer almakta.



Albüm de en çok ilgimi çeken parçalar ise hiç kuşkusuz giriş parçası olan Bible camp Massacre ve Graced by Gore.Bu iki parçanın girişi fazla tanıdık gelmekte.Bible Camp Massacre,Cannibal Corpse-Hammer Smacked Face'ı andırırken Graced by gore ise Sodom-Agent Orange andırmakta.Albümün adını taşıyan Vomiting in the Baptismal Pool ise 10 numara parça.Bir bütünlük oluşturan parça gayet dinlenilebilir.Kayıt kalitesi de gayet iyi.Tüm enstürmanlar net bir şekilde duyuluyor.Erotic Autopsy,Warth of the Heretic ve Tapeworm Diet konser ortamlarında tozu dumana katıcak parçalar.

Özetle Old skoll sound'u kendince yorumlayıp farklı bir işe imza atan Mark Riddick Fetid Zombie ile nice yıllar iş yapacak gibi gözüküyor.Son olarak death metali ve satanik temayı seviyorsanız mutlaka edinmeniz gerektiğini düşünüyorum.

Myspace
DevianArt

Lord magius/Haribo extreme culture aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails