4 Ekim 2010 Pazartesi

Semen - Disminucion De La Masturbacion Con Carne Putrefacta (2010)




Porngrind her daim varım bir de davullar makine değilse daha çok varım.Meksikalı Porn/Goregrind grubu Semen'de bunlardan biri.

2004'ten bu yana süre gelen grup aynı kadro kazımasını devam ettirmekte.

Saúl-Vokal
Koxxxynilla-Gitar
Micke-Davul


Şimdiye kadar 1 ep 1 de albüm yayımlayan Semen 2.ep lerini geride bıraktığımız aylarda yayımladı.

Dünden bugüne kendi çıtalarını biraz daha yükselten Semen Disminucion De La Masturbacion Con Carne Putrefacta adlı ep'leri ile bir adım ileri gitmişler diye bilirim.


İlk ep'lerinin ardından American Line / Gore Cannibal'a geçen Semen albümün ardından 2.Ep'lerini de aynı label ile yayımladılar.Güzel bir kapağı olan ep'nin içinde ise 6 parça yer almata bunlardan biri de bu işlerin paşası olan İmpetigo'dan ''Staph Terrorist''.

1.Spasmos
2.Nekromantik
3.Le Petit Mort
4.Violación Masiva por Cadaveres en Descomposición
5.Copulación Amorfa entre Mongólicos
6.Staph Terrorist (Impetigo cover)

10 dakikalık kayıtta sapkın porn/grind severleri tatmin edecek parçalar yer almakta.

Spasmos ve Nekromantik gerçekte klas parçalar.Spasmos ağır,boğuk ve testere gibi gitarlara sahip bir parça.Parçanın son kısmında ki atak kusmayı çağrıştırıyor.
Nekromantik,Ağır bir aksak bir parça ve hatta karanlık.

Gitarlar Necrophagia-Holocasut de la morte albümün de yer alan gitarları oldukça andırıyor.La Petit Mort,Cici ölü klas parça 1 dakika'dan az süre gelmesine rağmen boş değil.

Violación Masiva por Cadaveres en Descomposición ve Copulación Amorfa entre Mongólicos,güç göstergesi gibi parçalar denilebilir.Gideri var.

Staph Terrorist,Bir çok grup tarafından yorumlanan İmpetigo parçalarını seçmeleri ile işi yokuşa sürmüşler.Kendi soundlara uygun güzel bir yorum.

Kanımca Extreme müzikteki en başı buyruk ve vurdum duymazca iş yapan tarz olan Porn/Goregrind'ın güzel bir örneği.Bu işleri koşturanların Semen'e bir göz atmalarında fayda var.


Lord magius/Haribo extreme culture aittir.




Related Posts with Thumbnails