25 Temmuz 2010 Pazar

Inbreeding Sick - Sodomized and Gutted (2009)


Kolombiyadan gore işlerine sarmış, kazımacı iki kafadar bizde varız bu ortamlarda; fena dağıtırız, Kolombiyanın gore işleriyle kan bağımız var; affetmeyiz diyorlar.

Grubun elemanları:

Rolando - Bas/Vokal
Harold Sick - Gitar
(Bu iki eleman ayrıca davul programı işini beraber halletmiş. Ayrıca albümden sonra gruba yeni bir vokalci gelmiş.)

Albümdeki Şarkı Listesi:


1.Sodomized and Gutted
2.parricide execution
3.decapitated child
4.severe perversions
5.IIIXXXIII
6.corporal disembowelment
7.chainsaw surgery
8.I devour my brain
9.butchered through surgical incision
10.as I watch you bleed again (Stabwound cover)

Davul programlama işini iki eleman birlikte yürütmüş. Çok dehşet bir programlama olmuş diyemem. Çok kötü bir programlama olmuşta diyemem. Orta karar bir iş olmuş demek yeterli. Yaptıkları işe bakıcak olursak böyle olmasıda normal zaten. Grubun ne öyle çok büyük iddiaları var. Ne de iddiasız bir duruşu var. Avulsed duruşu gibi death metalden şaşma, ama büyük iddialara da girme mantığı. Bu yüzden davul programlama işinde de aynı bu mantıkla orta karar bir iş olmuş. Çift kroslar, zillerle ataklar, blastlar vs yapılmış. Arada hafiften bir teknik atraksiyonlara girilmiş. Hoş olmuş denilebilir.

Gitarcı amca Kolombiyalı olduğunu belirtmiş. Kolombiyadan abilerimiz Amputated Genitals, Internal Suffering, Blaze Inside, Mindly Rotten, Masturbation vs. bu gruplara kökten bağlıyız demiş adeta. Teknik riffler ya da cavurların dediği şekilde chunky riffler döşenmiş hep. Gitar tonlaması iyi sayılır. Ortalığı şenlendirmiş ve hedeflerine ulaşmış denilebilir. Tabi çok üst düzey, dehşet ötesi bir durumda yaratmamış tabi. Öyle dinlerken koltuğa ziplenmiyorsunuz ama gayet üst düzeyde çoşmanızı sağlıyor.

Vokalci amca guttural ve pig squeal işlerine bakmış. Aslında gutturalden çok cavurların frog vokal dediği işe bakmış. Vokalin stili bana Inherit Disease ve Eardelete vokallerini hatırlattı. Darbeli guttural işlerine girmiş. Müziğe olabildiğince uydurmaya çalışmış diyebiliriz. Gayet düzgün ve tehditkar şekilde girişmiş olaya. Extra bir özelliği yok. Ama guttural vokal olayından geri kalır bir yanıda yok. Kendi gaddarlıklarını ellerinden geldiğince en güzel şekilde göstermişler.

Kayıt kalitesi bence yeterli ve iyi olmuş. Herşey gayet net ve güzel anlaşılıyor. Çok aşırı temiz bir kayıt değil tabiki ama yaptıkları iş için gayet yeterli ve güzel bir kayıt olmuş. Şarkı uzunlukları genelde 3 dakika civarında seyrediyor. Stabwound coverı var bir tane. Ki Stabwound coverlamak baya bir cesaret ve kendine güven gerektirir. Kolay bir grup hiç değildir. Stabwound coverlıycak kadar cesarete sahip olduklarını düşünürseniz aslında boş adamlar olmadıklarını hemen anlarsınız. Stabwound coverıda gayet güzel olmuş diyebilirim. Kısa ve gaz olmuş. Gayette gaddar bir şekilde yorumlamışlar.

Albüm kapağı ise tamamen gore işler üzerine kurulu. At kuyruklu saç stiline sahip genç kızların belden aşağısını kesip, asmışlar. Arkadaşların düşüncelerini aşşa yukarı tahmin etmek mümkün :) Belden aşşasına gerek yok , facefuck işleri için at kuyruklu saçları ve ağızları yeter noktasında duruyorlar muhtemelen.

Bu grubu kim dinler dersek Kolombiyanın extreme brutal death metal işleri Amputated Genitals, Internal Suffering, Blaze Inside, Masturbation, Mindly Rotten gibi grupları kovalayanlar zaten bakıcaktır illaki. Bunun haricinde Inherit Disease, Guttural Secrete, Brodequin, Artery Eruption vb grupları sevenler hiç durmasın hemen dinlesin.



Albümden şarkılar için:







Related Posts with Thumbnails