6 Mart 2010 Cumartesi

Limb for a Limb-Gorethopedics (2009)




Gaddar balkan ortamlarından son dönem de çıkan gruplardan biri de Limb for a Limb.2008 demosu ardından gelen 2009 ''Gorethopedics''adlı demo ile bir nebze daha olsun yollarını açtılar.

İlk demoların da ki Mortician-Human Puzzle coverı ile dikkatimi çeken grup bir sene için de oldukça ilerleme kaydetmiş.

Genel müzik yapısı olarak hiç kuşkusuz grubun adından da belli olduğu gibi exhumed işleri var.Buna ek olarak Mortician,Inhume ve Regurgitate bariz etkilendikleri gruplar arasında yer alıyor.


Grubun kadrosu şu şekilde:

Atheist-Gitar
Johny Limb-Bas
Dr. Jocks-Vokal
? -Davul

Şu an da davulcuları bulunmuyor.Kurulduklarından beri üç sene geçiren grupta çok eleman sirkülasyonu olmuş.

Şarkı sözlerini Gore saplatılı gaddarlık,işkence,katliam ve sapkınlık temelleri üzerine oturtmaları da ayrı bir cezbedici oldu benim adıma.

11 dakikalık demo da 5 parça yer alıyor sırası ile parçalar şöle:

1.Swarm Of The Undead
2.Exception Of Dissection
3.Gorethopedics
4.World Gore III
5.Octopusfuck

Zombici işleri ile selamlıyorlar bizi direk girişte.Romero paşanın Night of the Living Dead filminden alınan intro ile çok sağlam bir giriş yapıyorlar.Direk Mortician gitarları ve basları hakim.Demonun genel Hali de böle.Exception Of Dissection;Gayet güzel tempolu.Giriş te ki elektrikli testere seslerinden kendini belli etmekte.Demonun ismini taşıyan Gorethopedics adlı parçanın intorsu hangi filmden alıntı şuan çıkartamıyorum.Ancak vokal eleman yer yer pig-fuckları ile parçaya renk katmış.World Gore ve Octapusfuck'ta demonun hatlarına tamamen otuyor.


Davullara gelince programlanmış mı yoksa kayıt mı tam anlayamadım ancak programlanmış olsa dahi çok güzel bestelenmiş.kayıtın temizliği de bu meydan park orospusu kılıklı leş müziği daha sik sıvazlar hale getirmiş.Bu çizgi de giderler ise leş sever kitlenin kemik grupları arasına girecekleri kesin.



Haribo Puanı:Octopusfuck

Lord magius/Haribo extreme culture aittir.
Related Posts with Thumbnails