31 Mart 2010 Çarşamba

Anaalia - Mind Monstrosity (2010)



2006 dan bu yana aktif olan Anaalia ilk albümü Mind Monstrosity ile 2010 yılın ilk ayların da yerini aldı.

Çek cumhuriyeti tayfasından olan bu genç çocuklar sağlam Death/Grind işleri için güzel bir başlangıca imza atmışlar.İlk kayıtları olan albüm de ölüm,vahşet ve civitik işler peşin de koşmuşlar.


Bir araya geldiklerinden bu yana aynı kadro devam eden grup kadrosu ve görev dağlımı ise:

Filip-Vokal
Vašek-Gitar
Jirka-Bas
Ondra-Davul

Bas ve davul sırtlamışlar işi diye bilirim.Vokal ve gitara sadece süslemek kalmış.En temel de yapılması gerekeni yapmışlar.Davulcunun üstünden eksikleri olsa da.Kroslara sağlam çalışmış.

25 dakikalık kayıt Goregeous adlı prodüksiyon firmasından çıkarmışlar.

1.Intro
2.Pistovice Pond Barbecue
3.Tongue Test (Of 9V Battery)
4.Sanatorium in the Rose Garden
5.Gastro Graveyard
6.USatan
7.Sololit Organism
8.McDrive Murder
9.Suicidal Lessons
10.Impedant
11.Drunkenness Delict
12.Analyzer
13.Sausage Will Be Eaten Here!
14.McVomit

Şarkı sözleri bakımından polonyalı ass to mouth eş değer diyebilir.McVomit,Toungue Test,McDrive Murder gayet eğlenceli ve sağlam parçalar.


Giriş oldukça tırt olmuş işin aslı daha gaddar bir intro yapabilirlermiş.Toungue Test(Of 9V Battery),oldukça sağlam.Ardından gelen Sanatorium in the Rose Garden albümün gelen yapısının izlenimi olduğu kesin.USatan,Apocalypse Now aldıkları into ile direk adından da belli olduğu gibi usa saplamışlar.McDrive Murder'a Redrummm sesleri karşılıyor bizi.Shining alıntı intro ile parça beklemeden giriyor orta kısmında ki bas'ın hakimiyeti çok şık durmuş.Vokal kimi zaman gutteral kimi yer de ise çiğ çığlık gidiyor.Son üç parça oldukça eğlenceli.Gitar biraz daha salsaymış kendini punk riffleri çalıcakmış.McVomit herhalde hamburger ortamlarına yapılan en büyük makara kanımca.Çift vokal gidilmiş bu parçada.Oldukça da istikrarlı çalmışlar tempodan hiç taviz yok.Sonuna doğru giren reklam jeneriğinin altına döşedikleri ritm çok daha güzel bir hava yaratmış.

Kısaca elemanlar yola doğru adımla başlamışlar.Kazıma adına en ilkel de en minimal şekil de gaddar bir iş ortaya koymuşlar.




Lord magius/Haribo extreme culture aittir.
Related Posts with Thumbnails