17 Aralık 2009 Perşembe

Zombie Girl-Blood,Brain and Rock'n'Roll



Bu alemde kazımanın türlü türlüsü olduğu kesin bizde haribocular olarak kazımanın en old skollundan en yeni varyasyonlarına kadar hepsini koşturuyoruz.Zombie Girl de işte bu farklı kategorideki kazımacılardan biri.

elektronik dalda zombicilik işlerini koşturan Renee Cooper nami değer Zombie Girl gayet iyi işler çıkartıyor.2005 yılından beri kovaladığı bu işleri 2 albüm ile süslemiş.Bende sizlere 2007 çıkışlı olan Blood,Brain and Rock'n'Roll albümünü sunuyorum.

Kanada ortamlarından olan bu güzel ablamız.İşini gayet ciddiye alarak yapıyor.Zombi diyor başka bir şey demiyor.Böylelik zombileri bir nevi atalarımız bilen biz haribocularından tam puanı alıyor.


Müziğinin genel yapısı elektronik hatta öyle geçişler var ki ala house ortamcılarana taş çıkartır cinsten.Şarkı sözlerinde tabi ki adından da belli olduğu gibi hep korku filmleri var.Aynı zamanda kendisi iyi bir B-movie fanıymış.Hatta yakın zamanda vizyonda da yer alacak olan Little Big Boy (2010) adlı korku/komedi filminde de yer alacakmış kendisi.

Teknolojinin ilerlemesi ile iyicene çoşan elektronik/endistüriyal müziğin en güzel meyvelerinden demem yanlış olmaz.Ancak Korku işleri açısından bahsettiğimi unutayalım.



Zombie girl'e bir de alt yapısını koşturan Sebastian Komor destek veriyor.Bu albümlerinde 13 parça kaydetmişler daha sonradan box edition versiyonu yayınlanmış ancak bizim elimizdeki normal hali.

1.Blood, Brains & Rock 'N' Roll
2.Jesus Was A Zombie
3.Creature of the Night
4.Living Dead Superstar
5.Go Zombie
6.Creepy Crawler [Album Edit]
7.Dance of the Headless Corpse
8.The Darkness
9.Today
10.Gonna Getcha
11.Funeral Pyre
12.Prey
13.Fading Away [ZG Version]


Görünen köy klavuz istemez misali abla da hertürlü zombicilik var hatta marangoz HZ.isayı bile zombi yapmış.Müziği çok karmaşık olmadığı için dinletiyor kendini özellikle creature of night çok güzel bir atmosferi var.Elinizde ağır sürtük tayfadan hatun varsa ağır skor olur bu parçada.Onun dışında çift haribocularında işini görür.Kanımca albümün en sağlam parçası ise Living Dead Superstar.Acayip asit patlamaları var.Ablanın seside oldukça sürtükçe.Dinletiyor kendini hani.Blood, Brains & Rock 'N' Roll ve Jesus Was A Zombie gayet sağlam giriş parçaları.Ambiantı en sağlam parça ise Dance of the Headless Corpse fazla gothik işi ama yapcak pek bir şey yok.

Son olarak kesinlikle Kdfm,Rammstein,Nine Inch Nails tarzında grupları seviyorsanız bunu da fazlası ile beğenirsiniz.Biz Haribocular olarak çok tav olduk ne diyim.






Lord magius/Haribo extreme culture aittir.
Related Posts with Thumbnails