1 Temmuz 2010 Perşembe

Gorotica (1993)



USA korku filmleri ortamlarında belirli paşaların harici pek haz vermeyen bir sahneye sahip kanımca ancak öyle düşük bütçeli ortamları var ki onlar insanı mest ediyor.

Bu düşük maliyetli filmlerden biri de GOROTİCA.1993 yapımı sapkınlık abidesi film Hugh Gallagher tarafından yazılmış ve yönetilmiş.Memphis,Tennessee ortamlarında çekilen film.Tahminimce en fazla 10 dolara mal olmuştur.

1 saat süren film kısaca nekromantik serisinin açtığı ölü seviçilik yolundan ilerleyen sapkın bir yapıt.Eğer hastalıklı bir beyne sahipseniz özellikle ayrı bir tatmin alabilirsiniz.Her türlü sapkınlığa yol verilmiş filmde.

Korkutucu bir yanı pek yok çünkü film içinde yaşananlar normal toplum hayatı gibi yansıtılmış ancak tam GORECU ADAM işi olduğu kesin.Belirli bir çıtası ve beklentisi olanlar hiç izlemesinler sıkılırlar.

Filmin konusuna baktığımızda kısaca şöyle:

Neil ile Max adında iki punk çocuk soygun işine girişir.Polisler peşlerindedir ve Max çaldıkları büyük mücevheri yutar ve kısa süre içinde ölür.Neil ise Carrie adındaki klas sürtük ile mezarlık ortamlarında tanışır ve onun evine giderler.Carrie aynı zamanda ölü sevicidir.Olaylar bundan sonra zıvanadan çıkar.


Filmin ilk dakikalarında öyle bir sahne vardır ki işte beni çıldırtan budur.Carrie,yatakta ölü fotoğrafları ve videoları olan bir kayıt seyreder ve bu esnada zevke gelip odada ki kurukafalardan biri ile mastürbasyon yapmaya başlar.

Gore ve sikiş sokuşun bir arada olduğu birşeyler arıyorsanız kesinlikle doğru adres ancak diğer türlü uzak durmanız tavsiye edilir.

Lord magius/Haribo extreme culture aittir.
Related Posts with Thumbnails