25 Aralık 2009 Cuma

Festered - Flesh Perversion



Yeni yıla girmeden Razorback Records'un bir nevi yeni yıl armağanı olan ''Festered - Flesh Perversion'' old skoll death metalin güzel bir örneği.

Hatta Razorback Records'un sitesinde işi biraz abartıp övgü üstüne övgü ile bahsedip kuku'yu kabartmışlar.Resmi sitesine bakarsanız orada bahsedildiği kadar olmasa da gerçekten ilkel,karanlık,çürümüş.Kesinlikle evcil bir şey değil.

Usa ortamlarının teksas çıvarlarından olan bu kazımacı arkadaşlar gerçekten oldukça otopsi worship bir iş çıkartıyorlar.Bütün hayatları bunla geçmiş ve devam etmekte korku ile yatıp korku ile kalkıyorlar.

Ghoat-Vokal
Reaper-Gitar/Bas
Elektrokutioner-Davul

Bu ELektokutioner adlı şahısı daha önce de ''Decrepitaph'' adlı gruptan tanıyoruz.Orada da böle old skoll işlere bakmıştı.



Albümün gerçekten güzel bir kapağı var.Drew Elliott tarafından çizilmiş.Gayet güzel olmuş.Albümün içinde into/outro işlerini eksik etmemişler tabi benim en çok dikkatimi çeken ise The Blob oldu.

8 parçadan oluşan albüm toplam 31 dakikadan tutuyor.

1.Inferno of Bloody Revenge
2.Debasement Ritual
3.Inhuman Devastation
4.Flesh Perversion
5.Festering Embodiment
6.Ascend From Death
7.Undead Infection
8.Cruciflesh

İlk parçanın nasıl bir başlangıcı varsa son parçanında çıkışı aynı.Taa böle en eski slayer/possessed gitarlarından döşemişler aralara bu davulcu elemanda oldukça otopsi fanı olduğundan o ayar çalmış.Onun dışında hep orta tempo gidiyor küt ardından bir patlama sonra gene devam aynı matem havası.

İnferno of Bloody Revenge ile açılış yapılıyor.Parçanın ilk yarısına kadar paldır küldür girişiyorlar ardından öle bir solo geliyorki evlere şenlik.Yıl 2009 falan değil kardeşim.Solonun ardından yüzler ekşiyor.


Debasement Ritual,karanlık bir hava sahip.Burda kullandıkları bir gitar tonu var çok dikkat ettim sadece bu razorback gruplarında o ton.Acid witch'te de benzer ton kullanılmakta.

Albümün adını taşıyan parça Flesh Perversion ise,oldukça possessed worship bir girişe sahip.Zombileri mezarlarından kaldırmışlar.Kendi sapkın işlerine yol vermek için kullanmışlar başka açıklaması yok bu işin.Tebrik ediyorum.

Festering Embodiment,Blob saygılar sunuluş.Onların nedeni var her önüne geleni yok ederler kızdırmaya gelmez denilmiş.Çok derinden gelen çığlıklar koymuşlar parçanın içine etkilyci olmuş.Hunharca kazımışlar geçmişler.

Cruciflesh,8 dakikalık bir old skoll belgeseli dinliyoruz resmen.Possessed'ten slayer'a,slayer'dan otopsi'ye ve ardından death diye süre gelen süreçleri bizlere kendilerinin nasıl etkilendiklerini gayet iyi gösteriyorlar.


Unutmadan grup'un ismi addams family' de ki çocukların amcası olan ''uncle fester''esinlenilmiş.

Old skoll seven adam için her türlü gideri var.Dinlettiriyor kendini ancak çokta bir beklentiniz olmasın.Ancak şu durgun zamanlar için şifa niyetine edinebileceğiniz bir albüm.

Lord magius/Haribo extreme culture aittir.

Related Posts with Thumbnails