22 Kasım 2009 Pazar

Amputated - Wading Through Rancid Offal


İngiliz işi gaddar kazıma Amputated 2009 şu son demlerinde muhteşem yeni albümleri ile boy göstermekteler.

Bristol ortamlarında 2002 den beri boy gösteren bu domuz tecavüzcüleri yeni albümlerinde bu işi daha da abarttıkları kesin.Çift yollu pig-fuck işleri yapmışlar oldukça da güzel olmuş.Bundan önceki albümlerine göre daha ciddi bir iş çıkarmışlar.


Cam gibi kayıt var.Her şey çok net ve güzel işitiliyor.Hatta bazı parçalarda sırf kros dinletiyor adama kendini.

Albüm kapakları da daha iyi hazırlanmış.Mahşer vari bir ortam var su altından ölüler harcıyorlar kızı.Nasıl olduğu önemli değil ancak kesinlikle dünyada ki en adil olaydır ölüm.

Bu domuzcu elemanlar çokta güzel introlar döşemişler parçaların başlarına hangi filmlerden olduğunu kotaramadım daha ama çözeriz.İngiliz korku işleri olduğu kesin.



Morbid Mark-Vokal
Bodybag Daryl-Gitar
Ollie-Gitar
Andy Bile-Bass
Garry-Davul


Öğrendiğime göre bu Ollie denen elemanın insanın insan anatomisi ve otopsi doktorluğu üstüne uğraşları iktisadi durumları varmış.Bu içindekilerin müziğe vurumu olduğu belli çokta tav olduğum bir muhabbet.

Baştan sona çok gaddar müzikleri bana göre öle amortiden bir işleri yok adamların ama tam gorcu işi.50 albüm yapsalar hepsi aynı kafada olur.3-5 bir şey oynar.Muhteşem işler arayanlarınız varsa uzak dursun ama kazımaya bakarım beni gerisi bağlamaz leşlik,pislik,gaddarlık olsun diyorsanız kesinlikle aradığınız şey hele ki bu sisli günlerde çok iyi gider.Pek bir karanlık yok ama hastalık bir zihniyetin bütün karanlığına sahip.


Severed Record etiketi ile yayınlanan 29 dakikalık albümde toplam 9 parça yer alıyor.

1.Slam Pig
2.Dripping Ovipositor
3.Psycho-Doctrinal Lobotomization
4.Projectile Beer Vomit
5.Repugnant Genital Deformity
6.Uterus Swollen with Festering Putrescence
7.Cunt Like a Sewer
8.Wading Through Rancid Offal
9.Regenerate the Carnifex


Slam pig,parçası kuşkusuz güzel bir ısınma ve konsere giriş olur.Bu tipler 2-3 albüm daha yapsada bu değişmez bu parça ile girerler konsere demedi demeyin.

Dripping Ovipositor,tam kesinhane işleri dönüyor.Fazladan bir şeyi yok ama riffler bıçak gibi kardeşim sarıyor adamı.


Psycho-Doctrinal Lobotomization,kesin Texas Chainsaw Massacre işleri dönüyor bu parçada.Hatta intorsun da konuşan dayının sesi aynı old man.Ağır başlangıçının ardından fena patlıyor.Heleki öyle bir yer var ki tam skor işlerine göre.

Projectile Beer Vomit,konserde tozu dumana katar.İçip içip kusturur adamı ben kusmam çok fena bir parça davular çekiç gibi.Vokalin pig-fukları bir yerden sonra adama sifon sesi gibi gelmeye başlıyor ama genede gideri var.

Uterus Swollen with Festering Putrescence,en beğendiğim parçalardan biri.Gaddar,hain,böle barut kokan bir parça.Durmaksızın kazıma hep kazıma.İnişli çıkışlı olması daha da ayrı bir hava katmış.

Cunt Like a Sewer,albümde ki favori parçam ne diyim.Lağım gibi amcık diyor adam çok tav oldum.Bu baştan sona skor parçası heleki orta yerinde öle bir ritmi var ki acayip keyfe geldim.Denedim onayladım.Çok güzel am yalanıyor göte daldırılıyor bu parçada.Ayrı bir havaya sokuyor insanı.


Regenerate The Carnifex,kapanış parçası oh dedirtiyor insana.Onlarda ağırdan hunharca almışlar işi.

Gayet katilce bir iş olmuş.Kutluyorum Amputated elemanlarını.Bir gün denk gelirsek sahne izlemekten çok zevk alıcağım kesin.Kim ne derse desin bu yolda önleri açık böle domuzcul giderler.





Lord magius/Haribo extreme culture aittir.
Related Posts with Thumbnails