4 Ekim 2009 Pazar

Pus Vomit - Degrade The Worthless(2009)



PUS VOMIT, su son 1 aydır ayağımıza kadar gelebilmiş en klas kazımacı bikac gruptan teki.
Herifler beklenenin çok üstünde & tavizsiz bir iş cıkartmış, hele de öyle slam/guttural , pigfuck bilmemne fak işlerini kovalayan dinleyiciyi hallaç pamuğu gibi sallayıp duvardan duvara vuracaktır alt yapısı ile de eminim çok cazip gelecektir.
Grubun kadrosu:

*Marco - Vokal
*Ryan - Davul
*Louie - Gitar


Sewer records etiketli bu debut albümdeki şarkılar,

1.She Died a Virgin
2.Soaked in Her Own Blood
3.God Help Me Rape the Dead
4.Pungent Rotting Flesh
5.Self Inflicted Wound
6.Dead for Rent
7.Your Dead Body I Molest
8.Dead Remains
9.Retching Lacerated Entrails
10.Dismembered Virgin Limbs


Albümün kapağı, Devourment dan bildiğimiz Mike Majewski herifine ait.
Grup bugüne değin bikac demo ve splite de el atmış ta 2005 yılından beri varlık sürdüren bir oluşum ancak biz henüz bugün dinleyebildik ve araştırdık ki adamların menşei Büyük okyanustaki FİLİPİNLER'imiş.
Böyle olunca belgeselci * dünyayı takip eden tayfa olarak bu albüme de hiç şaşırmadık hele de şarkı adlarına.
En lezzetli yemekleri: henüz yumurtadan cıkmamış tüyleri bile olgunlaşmamış fetus civcivleri önce haşlayıp sonra yemek olan, yanına meze olarak da ciddi bir miktarda kedi köpek vatos balığı ahtapot yosun vs vs olan bir kültürün sahibi bu elemanlar şüphesiz ki sağlam kazımışlar hic taviz vermemiş zerre hayvanlıktan geri kalmamışlar.

Jeffrey Dahmer adlı seri katilin, kurbanlarından birisinin ailesine yazdığı mektuptan satırlar ile başlıyor "She Died a Virgin".
Adamlar ada ülkesinden dünyaya veya death metal ortamlarına parmak sallayınca girizgah da gaddar olsun, diye düşünmüş olabilirler.
Sağlam gitarlar hırcın davullar ve östaki borusuna ziyan vokallerle başarılı bir parca acıkcası.

"Soaked In Her Own Blood" hele de Devourment fanlarının cok cok seveceği bir şarkı. Bir dilim kanlı elma ile gönül almış elemanlar biraz ondan biraz bundan = ortaya cıkan karışım mide bulandırıcı ama hiç şüphesiz hayvansal ölümcül metal normlarına göre de klas.

Grupların Chris Reifert veya Chris Barnes ekolunden beri iyice ucuk kacık ve kimi zaman hayal aleminin sınırlarını zorlayan sözler yazmasına biz özde kazımacılar alışık ama tanrıdan ölüye tecavüz etmek işlemi için yardım istendiğine "God Help Me Rape The Dead" parçası ile ilk kez şahit oluyoruz..
Sıyırmış elemanlar resmen. Bunun haricinde ise şarkı kafi miktarda doyurucu ve seri.
Hele de kimi davul partları beni cok cezbetti açıkçası.

"Dead For Rent" de anlatılan veya anlaşılan şu ki, o takım adalarda 3 aylık peşini ve depozitoyu karşılayabilirseniz PUS VOMIT henüz tadilat edilmiş iyi durumda bir ölü de kiralaya biliyormuş..
Senenin belli dönemlerindeki tenzilatları da takip etmeniz elbette sizin kesenizin faydasınadır.
Şamata bi yana şarkıda pek cok grubu kahredecek kısımlar var hele de vokaller ya da ilkel sesler ciddi anlamda ürkünç. Sağlam adamlar vesselam.

"Retching Lacerated Entrails" de hem ismi hem de kendisiyle ilginç, adamlar şu kazıma alemlerindeki pek cok doneden faydalanmış cok nizami bir iş cıkartmışlar içerik olarak.
Artısı ise kimi zaman aksak tıksak kimi zaman kazıyarak giden davullar. Elin asyalısı neler yapmış böyle yahu.

"Dismembered Virgin Limbs" ise bu korkunc ve karanlık hikayenin sonu.
Ennihayetinde tünelin sonu gözüktü ve aydınlığa kavuşmuş oluyorsunuz bu son şarkı ile tabi bunu atlatabilirseniz.
Son parcada elinde avucunda kıcında başında ne varsa dökmüşler ortaya, hızar gibi gitarlara takır takır calınmış davullar ve vobifoyi vokaller de eklenmiş şahane bir kapanış olmuş.

Grubun mayspace adresi:
http://myspace.com/pusvomit
Related Posts with Thumbnails