30 Temmuz 2009 Perşembe

Hail Of Bullets - Warsaw Rising [ep] (2009)


Bu Martin van Drunen denen şahıs ne menem ne yezit bi tiptir ?
Durdu durdu senelerdir aslında kendinden beklenen hic bir işe el atmadı
akabinde hem ASPHYX hem de HAIL OF BULLETS ile kazımacı ortamlara daldı.
Adam mideye Asphyx ile darbeyi indirip nefes keserken HAIL OF BULLETS ile de çeneye çalışıyor dengeyi altüst edip dinleyicisini yere yıkıyor. Bunu da aynı sene icinde bize yani hakiki safkan fanlarına aynı dönemlerde yollayarak ağar şike yapıyor zannımca.


Neyse o çalışıyorsa ekibi de burdan çalışır ve ortama katkısını sağlar deyyu blogumuzun "makale" ekleme aparatını açtık.
Herşeyden evvel kapak taş gibi. Adamların senelerdir cizgisi belli hiç de öyle cicek cocukları gibi sevgi saygı hoşgörü sonsuz bir barış ve huzurdan değil tam tersine yeryüzündeki saldırganlığı, savaş ve cephe ortamlarını biraz da nostaljik bir kılıfla fanlarının tepesine çakıyor bu grup.

Grubun kadrosu,

Martin van Drunen - Vokal
Paul Baayens - Gitar
Stephan Gebedi - Gitar
Theo van Eekelen - bass gitar
Ed Warby - Davul




Gene Metal Blade etiketi ile yayınlanan bu ep deki şarkılar,

1.Liberators
2.Warsaw Rising
3.Destroyer (Twisted Sister Cover)
4.Red Wolves Of Stalin
5.Nachthexen
6.The Crucial Offensive



Ep nin anatomisinden dem vurmak gerekirse baştaki 2 parça ve Twiztid sistir yorumu stüdyoda malzemesi akabindeki 3 parça ise grubun Party San Open Air zımbırtısından canlı performans kaydı.

Liberators muhteşem olmuş. Açıkcası iddialı değil ama çok ruhlu bir şarkı, girişi de klas en sonu da klas zaten grubun olayı da bu, canlı performansa bire bir giden şarkılar yapıyorlar işin büyüsü de bu sanırım.
Keltoş Ed dayı arkada Martin herifi önde ortama gaz vermesini cok iyi bilmişler diğer enstürümanlara ise buna eşlik etmek düşmüş, fazlasını da beklemiyoruz böyle gitsin herkeş razı.



Warsaw Rising ise bu ep deki bombanın tetikleyicisi bana göre.
Özellikle vokal altı ve gecisleri cok görkemli insan dm fanı olduğunu böyle durumlarda hissediyor zaten. Öyle bi araya solo serpiştirmişler bi an tarihi şaşırdım hakkatten 2009 da mıyız ???

Destroyer in orj hali itiraf ediyim pek de aklımda değil ama şu HOB haliyle daha cok Asphyx yorumu gibi duruyor. Adamlar gitmş hard rock grubundan da öle bi şarkıyı bulmuş ya, pes ...



Red Wolfs Of Stalin zaten bi evvelki albümden de sevdiğim pek cok aksam mariyaccilere meze olmuş ortamı kaosa boğabilmiş bir şarkıydı, daha evvel de tahmin ettiğim üzre canlı performansı de fenaymış bunun. Alenen kurşunlar vızıldıyor şarkıda sağa sola öyle bir barut kokusu var parçada.

Grup sağlam ep sağlam tez zamanda edinin, dinleyin isteyen meraklılarına da dinletin saygıda kusur etmeyin abuk sabuk ipe sapa gelmez işlere de girmeyin diyor XTRM HARIBO ekibi.

Grubun resmi web sitesi:

http://www.hailofbullets.com/

MySpace adresi ise,

http://www.myspace.com/hailoffuckenbullets
Related Posts with Thumbnails