7 Aralık 2008 Pazar

Soru? -Cevap

Lord Magius merak edilenleri sizler için cevapladı

-Niçin Lemmy Kilmister?

-HariboEaters:Lemmy Kilmister ve bölünmez bütünlüğü,bu işin tanrısı olduğu gerceği yadsınamaz, bu tartışmaya dahi acılamaz bu teklif bile edilemez.Kısaca Lemmy Birdir inkar edilemez.

-Cronosun önemli kılan sizin için nedir?

-HariboEaters:Şeytanın yeryüzündeki yansılaması.Bizleri öteki taraftan seçip yerküreye kazıma adına mücadele vermekle görevlendiren,kader çarkını elinde tutan..

-Neden kazıma ?

-HariboEaters:Extreme muzik güçlü olmalıdır.Fevri ve agresif.Kazıma terimi burdan gelmektedir.Tavizsi olmak kazımanın en başlıca kuralıdır.Biz haribocular bilirlerki Cannibal Corpse-Tomb of the mutilated,Obituary-Cause of death ve Autopsy-Served Survival en başlıcalarındandır.

-Kaide ve yasaları kim hangi yöntemle koyar?

-Lemmy ve diğer kazımacı kadro şarkı sözleri ile fanlarına bunu duyurur.

-Niye sitede yorumlara yer verilmiyor?

- HariboEaters:Sitemiz de yer alan bütün içerik yorum ve tartışmalara açık yazılar değildir.

-Teknik ve neo-klasik vs vs denen müziğe neden sitenizde yer vermiyorusunuz?

-HariboEaters:Biz kazımanın peşindeyiz.Nekadar leş nekadar,köklerine bağlı,Autopsy görmüş geçirmiş,bunu benimsemiş olursa okadar bizdendir.Her sitede teknik unsurlu grupları bulabilirsiniz hatta neo-klasik ayran içmez arıyorsanız köşe başındaki bakala sorun temin edebilirsiniz.Ancak kazıma karanlıkların,sisli sokaların ve ısız ortamların olduğu yerlerdedir.


-Deathrock&roll yapılmaz diye fikir beyan edenler var.Siz ne diyorsunuz?

-hariboEaters:Ters bişey olsa barnes böle bir müzik yapmazdı.Algılayamadıklarından böle oluyor.Geçen bir sitede ismi lazım değil.Son albümdeki swansonun gitarları için teknik yazılmış.Nasıl bir ayip böleleri için kendi aramızda ''AMCIK'' olarak adlandıryoruz.

-Southern rock ve sludge sewen kolpadır diyenler var.Siz ne diyorsunuz?

-HariboEater:Biz öle diyenleri 2 kadeh viskide devrilirken gördük.Bizim her takılmamız eski parayla ceyrek milyar,fonda da hep Crowbar,Down,Hawk williams 3 çaldı...
Related Posts with Thumbnails