14 Kasım 2008 Cuma

Acid Witch- Witchtanic Hellucinations


Korku filmlerinin devamlı yer aldığı asla bir köşeye fırlatılmadığı death metal de genel olarak en kanlı, en hastalıklı olan zombilere ve seri katillere yer verildi. Nadirde olsa koca memeli cadıları ve kan emici vampirlere de yer, yer boy gösterdi. Bir kaç hafta önce tüm dünyada kutlanan acılar bayramında Acid Witch adında bir grup hastalıklı beyin ilk albümlerini piyasa sürdüler.

Baştan sona cadıcı olan bu elemanlar Razorback Record tan çıkardıkları albümde death metalin köklerinden aldıkları malzemeleri cadı kazanında acid ile bir güzel karıştırıp, kendi

İksirlerini elde etmişler.


Genel olarak baktığımızda karanlık, bol atmosferli, mahra vokalı ilk olarak kulakları okşayanlar ancak etüt gitarları ve cılız davulları hiç tatmin edici değil. Vokal ı çıkar klavyenin tonu değiştir bildiğin 70ler rock grubu olur. Tahminimce bu vokal autopsycı bir çocuk ama eleman yokluğundan mahallenden bu tipleri bulmuş. Bir şey vaat ettikleri yok amortiden atmosferleri var bu vokal oldukça melodikliğe kaçmadıkları sürece dinlenir.

Gruptaki kadro bu şekilde ancak kimin hangi aleti çaldığını bilen yok

Ama oldukça asit düşkünü oldukları sıralamadan belli oluyordur. Bilen varsa bize haber versin.


L asse Pyykkö
S hagrat
D ave


Cadılar bayramında piyasa sürülen ‘Witchtanic Hellucinations’ adı albümün 13 cadaloz parça yer alıyor. Toplamda 44 dakika süren bu saykodelik yolculuktaki durak sıralaması ise 1den 13 e ring sefersiz böle sıralanıyor:


1.Intro

2.Into the Cave

3.Swamp Spells

4.Witchblood Cult

5.The Black Witch

6.Witchtanic Hellucinations

7.Beastly Brew

8.Cauldron Cave

9.Rabid Werewitch

10.Realm of the Wicked

11.Witches Tits

12.Broomstick Bitch

13.October 31st


The black witch adı parça hariç diğerleri hoşuma gitti. O da diğerlerine göre daha melodik diye üvey evlat muamelesi gördü sanırım. Çok güzel bir klavyeli girişleri var. Amı sarkmış çirkef bir cadı lanet okuyor. Gideri olan parçalar ise’into the cave’, Witchtanic Hellucinations, Beastly Brew, Rabid Werewitch, Realm of the Wicked, Broomstick Bitch.


Vokal kükremiş, gitar şöyle nizami gitmiş, davul yıkmış geçmiş diyemem. Adamların kafası güzel canları nasıl istiyorsa öle çalmışlar.

Kısaca death-trip olarak adlandırabileceğimiz bu değişik çalışma. Farklı sesleri seven herkese tavsiye ederim.


Lord magius/Haribo extreme culture aittir.
Related Posts with Thumbnails