2 Ağustos 2008 Cumartesi

Waking the Cadaver - Perverse Recollections of a Necromangler



Devourment ile 90ların sonunda start alan Slam Death Metal olayı 2000lere feci damgasını vuraraktan son sürat ilerlemekte. Macera dolu Amerika'nın New Jersey eyaletinden fırlayan bu ağar esrarkeş ve piskopat gençler Slam Death Metal ve Deathcore işlerini harmanladıkları tarzlarını "Slamming Gore Groove" diye adlandırmakta.

Ve bu gençlerin gruptaki mevkileri;

Don Campan - Vokal
Jerry Regan - Gitar
Dennis Morgan - Davul
Nick Palmateer - Gitar
Steve Vermilyea - Bass

2006 yılında yayınladıkları demo ile "Fena işlerle gelicez..." sinyalini veren grup 2007 kasım ayında Necroharmonic Productions etiketi ile ilk albümlerini patlattı. Grubun müziğinden bahsetmeden önce biraz şekil şemal konularına dalıcam. Müthiş klaslıkta bir logo ve şahane çizilmiş bir albüm kapağıyla adamlar dikkat çekme hususunda epey avantajlı. Hatta Myspace ortamlarında grubun tişörtleriyle poz veren diri vücutlu genç bayan fanlarının hatrına bile dinleyen olabilir :P
Albüm silah doldurma ve kalabalığa ateş açılmasının ardından (bu kısım Intro) bol davul atraksiyonlu Always Unprotected ile feci gaz vererek açılıyor. Hemen arkasından gelen Raped, Pillaged, and Gutted albümdeki favorilerimden. Resmen Slam işleri dibine vurulmuş. Elemanın bongtan esrarı çekip feci bir kükremeyle girdiği Type A Secretor enfes bir parça. En üst seviye gaddarlıklar söz konusu. Pigtails Are For Face Fucking albümdeki diğer favorilerimden. Örme saç modeli kullanan bayanlara karşı arzularını büyük samimiyetle anlatmış Vokalist arkadaş :P Son parça I Know the Insides of Women elemanların en sağlam performans gösterdiği parçalardan. "Güzel başladık güzel bitsin." politikası uygulamışlar çokta iyi etmişler.
Sonuca gelirsek Guttural Vokal ve orta tempo Slam işleri seven bünyelere takla attıracak bir albüm.


1.Intro
2.Always Unprotected
3.Raped, Pillaged, and Gutted
4.Connoisseurs of Death
5.Interlude
6.Type A Secretor
7.Tire Iron Emblugeonment
8.Blood Splattered Satisfaction
9.Pigtails Are For Face Fucking
10.Chased Through the Woods By A Rapist
11.I Know the Insides of Women


Mad Butcher/Haribo Extrem Culture aittir.
Related Posts with Thumbnails