17 Ağustos 2008 Pazar

Blood reaping-Feasting the Weak


Bu sıcak, boğucu yaz sıcağında bir taraftan biramı içip bir yandan da haribo atıştırırken havalara uygun bir şeyler açtım dinliyordum ve Blood Reaping-Feasting The Weak bende klima etkisi yaptı. Hiç vakit kaybetmeden bir paket daha haribo açıp bu et kafa düz kazıma, brutal death metal albümünü sizlerle paylaşma kararı aldım.

Meksikalı Disgorge ‘un eski bas/vokali Antimo Buonnano ve diğer elemanlar da birkaç Meksikalı gruptan bu gruba ter atmaya gelmişlerdir. Gitarda yer alan Eduardo Guevara Meksikalı cenotaph’tan gelmiş bir güzel kazımış. Sakın Ankaralı dangoz, bir boka benzemeyen cenotapth la karıştırmayın Meksikalılar gerçekten çok nizami kazırlar.

Kadronun tamamı ise şöyle:

Antimo Bounnano – Vokal/gitar

Eduardo Guevara - Guitar/bas

Saul Martinez – Davul

Roberto Roman - Bas


Hiçbir neo-teknikciye göz kırpmayan bu adamlar aynı zamanda fazlası ile göz dağı vermektedirler. Albüm kapağında cehennem motifleri yer alıyor biraz karmaşık ama tehditkâr. Peki, bu albüm nasıl kaydedilmiş? .Derseniz kesinlikle tarlada çalıştıktan sonra köşe başında buluşup Diego’nun en güzel marihuanaları ile gelmesini gözler iken harman kalıp stüdyoya girmeleri ile meydana gelmiştir.

Albümdeki sıralama ise şöyle:


1.Boiling Through Mastication 06.00
2.Freezing Slaughter 04.32
3.As My Knife Cuts 04.42
4.Diabolic Profanation 03.02
5.Seeds Of Destruction 04.13
6.Feasting The Weak 03.54
7.Excrement Ward 03.29
8.Sacrilegious Dismemberment 05.23

Brutallikten hiç taviz vermeyen bu Meksikalı miçoların satanik sözler ile döşedikleri parçlarında Bloiling through mastication, başta olmak üzere seeds of destruction ve as my knife cuts benim favori parçalarımdan. Eğer böle nasıl kazırız diye düşünüyorsanız formülü belli mısır ekmeği, tekila ve en güzelinden marihuana. Düz, et kafa, hayvanlıktan bir gram taviz vermiyorsanız bu sıcaklarda klima etkisi muhteşem bir albüm dinlemediyseniz mutlaka edinin.

Lord magius/Haribo extreme culture aittir.
Related Posts with Thumbnails